Beste mantelzorger

Vanwege het coronavirus hebben veel organisaties hun deuren moeten sluiten. Ook Impuls heeft gehoor gegeven aan de adviezen. Alle groepsgerichte activiteiten en huisbezoeken zijn afgezegd. Dit betekent dat we onze hulp en ondersteuning iets anders moeten vormgeven. Op afstand maar toch dichtbij!

Elke werkdag staan we telefonisch en per mail klaar om je te helpen!Je staat er niet alleen voor
We kunnen ons voorstellen dat alle corona-maatregelen grote effecten hebben op het dagelijkse leven van jou en je naaste(n).  In korte tijd is er veel veranderd in ons land. In deze uitdagende tijd willen wij je graag informeren over de hulp en ondersteuningsmogelijkheden die er voor je zijn.

We denken graag met je mee, helpen je bij vragen en bieden een luisterend oor als je behoefte hebt om met iemand te praten.

Samen op zoek naar oplossingen.
Het is hartverwarmend hoeveel mensen in onze gemeente elkaar willen helpen. Als welzijns-organisatie zijn we op de hoogte van allerlei initiatieven. Ieder dorp heeft wel een initiatief opgezet waarbij de kwetsbare inwoners ondersteund kunnen worden door inzet van vrij willigers. Denk aan boodschappen doen, medicijnen halen of de hond uit laten.

Laat het ons weten wanneer je vragen hebt.

Hoe kun je ons bereiken?
Centraal Punt Mantelzorg is van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar via 06 - 115 170 36 of per mail c.dejonge@impulsaaenhunze.nl.

Impuls is iedere werkdag van 09.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via nummer: 0592 – 245 924 of per mail info@impulsaaenhunze.nl.

Of kijk op onze website www.impulsaaenhunze.nl

Landelijke website en telefoonnummerswww.mantelzorg.nl, landelijke website voor mantelzorgers, tel. 030 - 766 60 55

De Luisterlijn, 24 uur per dag bereikbaar voor een luisterend oor,
tel. 0900 – 0967