Zorgeloos genieten, ontspannen en herstellen, dat verdient iedereen! Voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren is dit niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er steeds meer accommodaties, reisorganisaties en andere mooie initiatieven die dit mogelijk maken door aangepaste vakanties al dan niet met zorg of kuren & wellness (medicinaal) aan te bieden.

 

Goed moment om aan de vakantie te denkenHet begin van het jaar is altijd een goed moment om aan de komende vakantie te gaan denken. Zeker wanneer er nogal wat geregeld moet worden is het verstandig om ruim op tijd rond te gaan kijken naar de mogelijkheden.

Atlas van Zorg en Vakantie

Op de website Atlas van Zorg en Vakantie worden alle mogelijkheden voor mensen met een speciale zorgvraag op een rijtje gezet. Op deze site vindt u reisaanbieders en accommodaties maar ook aangepaste vakanties en kunt u ideeën opdoen voor uitstapjes voor mensen met een beperking en kunt u ontdekken welke uitstapjes rolstoel-vriendelijk zijn.

Ook voor de mantelzorger
Ook aan de mantelzorger wordt gedacht, met tips en links voor respijtzorg en een overzicht van aangepaste en zorgvakanties .

Meer informatie:

Lees meer: http://www.atlasvanzorgvakantie.nl/