Op zaterdag 22 juni waren de jonge mantelzorgers van Impuls en Andes samen met hun vrienden een dag sterspeler van FC Emmen.

Om 9.15 uur werden ze opgehaald uit Gieten met de spelers bus van FC Emmen om via Borger naar het stadion De Oude Meerdijk in Emmen te gaan. Daar werden ze feestelijk onthaald (met glitter kanon) door de algemeen directeur Wim Beekman, de medewerkers Jos Schaart, Marcel Sulmann , een trainer en vrijwilligers.


Na de rondleiding door het stadion en de tactische bespreking met de trainer was het tijd om het officiële spelerscontract voor één dag te tekenen met de directeur en een eigen spelersshirt in ontvangst te nemen, bij dit moment was ook de Pers aanwezig. De directeur sprak zijn waardering uit voor de taken en de situatie van de jonge mantelzorgers en hij hoopte dat FC Emmen ze een hele leuke en sportieve dag zou aanbieden. Na een gezonde lunch was het voor de jongeren tijd voor een voetbal clinic op het officiële speelveld in het stadion, daar lieten de “nieuwe contract spelers” zich van hun beste kant zien. FC Emmen kon trots zijn op hun nieuwe spelers!Om 15 uur werden alle “sterspelers” moe, warm en voldaan weer met de spelers bus van FC Emmen naar Borger en Gieten gebracht. Het was een top dag voor iedereen!