Omdat we blij zijn dat het dit jaar weer mogelijk is bieden we namens de gemeente Aa en Hunze en het CPM de bij Impuls geregistreerde mantelzorgers en hun zorgvragers, deze zomer weer een culturele activiteit aan. Dit als waardering voor hun inzet!

We hebben dit jaar de keuze uit twee programma’s:

Als eerste kunt u kiezen voor een Toegangsbewijs voor Festival Der Aa in Schipborg op zaterdag 2 juli 2022.


Een theater- en muziekfestival in de Drentse natuur. U ontvangt per persoon een toegangsbewijs voor het festival en 2 consumptie munten.

Over FestiValderAa
FestiValderAa is jarig pakt groots uit met niet drie maar met vier festivaldagen. Bezoekers kunnen genieten van vier dagen theater, muziek, kunst en natuur in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap.
Er wordt voor een groot deel terug gegaan naar de oorspronkelijke vorm, met her en der een toevoeging.
De eerste avond wordt een bijzondere. Deze, extra feestelijke, jubileumavond vindt plaats op een andere locatie die later bekend gemaakt wordt.

Verder zijn de succesvolle theatrale fiets- en wandelroutes uit editie 9.5 weer terug in het programma, het kleine podium krijgt meer aandacht en op het gebied van eten en drinken valt er veel nieuws te ontdekken.
Voor het publiek dat nóg meer van de natuur wil genieten zijn er verschillende natuur wandelroutes door het weidse landschap dat Schipborg kent. Voor de allerkleinsten is er weer een ontdek-programma in het welbekende kinderbos.

Heeft u liever een gezellige lunch met vermaak? Dan kunt u de tweede optie kiezen:

Toegang tot de lunchbijeenkomst ‘Een positieve opkikker voor mantelzorgers’ op zaterdag 2 juli 2022.


In het restaurant De Drentsche Aa wordt u  dan getrakteerd op een lunchbuffet en er zal een artiest komen optreden.


Belangsgstelling? 
Geef u dan op voor 1 juni, via Carin de Jonge, consulent Mantelzorg. Tel. 06 11517036  of per mail: c.dejonge@impulsaaenhunze.nl