Mantelzorgwaardering voor mantelzorgers in Aa en Hunze

Ook in 2018 gaat de gemeente Aa en Hunze de mantelzorgers weer waarderen voor hun inzet en voor de uitvoering van hun mantelzorgtaken.

De Mantelzorg Waardering 2018 zal bestaan uit een bedrag van honderd euro.

Wie komt in aanmerking?

Mantelzorgers die geregistreerd staan bij Impuls en die zorgen voor een zorgvrager die woon in de gemeente Aa en Hunze kunnen een beroep doen op de Mantelzorg Waardering 2018.

Wanneer u zelf mantelzorger bent of iemand kent die mantelzorger is maar nog niet geregistreerd staat bij Impuls, kunt u zich ten alle tijden bij ons aanmelden. U ontvangt dan een registratie- en een aanvraag formulier voor de Waardering 2018.Aanvraag indienen

Het Centraal Punt Mantelzorg van Impuls coördineert en verstrekt in opdracht van de gemeente Aa en Hunze de Mantelzorg Waardering 2018.

De waardering is aan te vragen tot uiterlijk 5 oktober 2018 en wordt verstrekt rond 10 november 2018, de Dag van de Mantelzorg

Het registratie- en aanvraagformulier Mantelzorg Waardering 2018 kunt u aanvragen via de Consulent Mantelzorg van Impuls, Carin de Jonge. Zij is telefonisch te bereiken via (06) 11 51 70 36 of via de mail: dejonge@impuls-welzijn.nl.