Culturele waardering voor mantelzorgers Aa en HunzeAls waardering voor de inzet van mantelzorgers bood en biedt de gemeente Aa en Hunze alle mantelzorgers deze zomer een culturele activiteit aan. Mantelzorgers konden zich tot 1 juni aanmelden voor onderstaande culturele activiteiten.


  • A. Toegangsbewijs voor FestivalDerAa in Schipborg op zaterdag 8 juli 2017. Een theater- en muziek festival in de Drentse natuur. Geniet van diverse optredens in het mooie natuurgebied van de Drentsche Aa. Het festivalterrein is geopend van 13.00 tot 1.00 uur. Zie voor meer informatie: www.festivalderaa.nl.

  • B. Toegangsbewijs voor Festival Proms in Annen op zaterdag 10 juni 2017. Het festival was de afsluiting van het Vocaal Festival Annen. Maak kennis met een bijzondere mix van klassiek, filmmuziek, opera, musical,pop en/of streektaal uitgevoerd door meerdere koren samen met een symfonieorkest. Het concert vond plaats in een tent op de brink in Annen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Zie voor meer informatie: www.vocaalfestivalannen.nl .

  • C. Toegang tot de lunchbijeenkomst ‘Een positieve opkikker voor mantelzorgers’ op zaterdag 8 juli.


Wethouder Co Lambert heet de mantelzorgers welkom, er is een muzikaal optreden door Anke Timmer en een positief ‘praotje’ door Jan Germs . Tijdens de pauze is er een lunchbuffet. De bijeenkomst vindt plaats in Restaurant Liefde van de Drentsche Aa te Schipborg. 


NB
Doordat de webkrant van eind mei tot begin juli uit de lucht is geweest konden we u niet eerder over deze activiteiten informeren. Hiervoor onze escuses.